• Prvomajska 66/I, Zemun, Srbija
  • +381 11 316 78 30
  • info@ferotehna.co.rs

O Ferotehni

Ferotehna doo je privatno preduzeće osnovano 1990. godine sa sedištem u Beogradu. Dugogodišnje iskustvo i uspešno poslovanje nas je pozicioniralo kao lidera na domaćem tržištu u oblasti distribucije delova u auto industriji.

Osnovna delatnost firme je distrubucija rezervnih delova za motore, kao i drugih rezervnih delova za teretni, traktorski, autobuski, putnički program, kao i program za građevinske mašine.

Vodeći se našim motom "Kvalitet kao obaveza" već skoro tri decenije uspevamo da uspešno ispunimo zahteve tržišta i da našim klijentima omogućimo kvalitetne proizvode po pristupačnim cenama.

Ferotehna je dugogodišnji ovlašćeni uvoznik i distributer renomiranih proizvođača poput: Yenmak, Miba, Daido Metal Kotor, OE Germany, Sampiyon Filtre, Beser, Birlik Conta ...

Specijalnost našeg preduzeća predstavljaju rezervni delovi za motore svih tipova i proizvođača vozila kao što su: MERCEDES, MAN, IVECO, DAF, DEUTZ, VOLVO, SCANIA, CUMMINS, PERKINS, JCB, KUBOTA, FAP, TAM, IMT, JOHN DEER, NEOPLAN, SETRA, SOLARIS, RENAULT

ISO Standard

Preduzeće FEROTEHNA D.O.O., politiku kvaliteta uspostavlja, primenjuje i održava u skladu sa zahtevima ISO 9001:2015 i OHSAS 18001:2007.

Kvalitet procesa rada posmatramo kao osnovu konkurentnosti i uspešnosti na tržištu. FEROTEHNA D.O.O. teži da uvek i u potpunosti ispuni zahteve i očekivanja krajnjih korisnika, kao i drugih zainteresovanih strana, uz stalno povećanje efektivnosti i efikasnosti poslovanja.

Naša misija je da uvek i u potpunosti ispunimo zahteve i očekivanja krajnjih korisnika, kao i drugih zainteresovanih strana, uz stalno povećanje efektivnosti i efikasnosti poslovanja.

Vizija Ferotehna doo je da bude moderno, inovativno i efikasno preduzeće koje obezbeđuje i distribuira robu/usluge visokog kvaliteta i doprinosi konkuretnosti tržišta konstantnim proširenjem asortimana proizvoda/usluga uz povećanje zadovoljstva kupaca i krajnjih korisnika.

Cilj Ferotehne doo je da uspešno posluje i da se kroz konstantno unapređenje poslovanja, pozicionira kao lider na tržištu delova za komercijalna vozila.

Roba Na Zalihama

>

Kvalitetni

Proizvodi

Zadovoljni

Klijenti

Brza

Isporuka

Zašto Odabrati Nas

Ferotehna doo je lider na domaćem tržištu u oblasti distribucije delova u auto industriji. Bićemo Vam partner koji Vam omogućava kvalitetne delove uz odgovarajuću cenu.

Zašto odabrati Ferotehnu?

Ferotehna doo ponosno ističe svoje prednosti, koje su nam omogućile lidersku poziciju na domaćem tržištu:

ISKUSTVO
STRUČAN KADAR
POUZDANOST
KVALITET
ROBA NA ZALIHAMA
BRZI ODGOVORI NA UPITE